Menuforslag

Menuforslag

Nedenstående har vi en masse lækre menuforslag, som i kan finde inspiration i, til at finde lige præcis den menu i kunne tænke jer. Vi laver nemlig den menu som i gerne vil have.

Så book et møde, hvor vi snakker hele arrangementet igennem, og finder en god pris på det, sådan at i får en rigtig god dag med jeres familie og venner.

Sæsonmenu

Færøsk Røget Laks
Serveres med grillet asparges, luftig syrnet fløde og sure løg
Hertil brød og kryddersmør

Langtidsstegt Kalveculotte
Serveres med selleripure, smørpocheret forårsløg, asparges og cherrytomater.
Samt rødvinssauce og nye danske

Panna Cotta
Serveres med syrlig rabarberkompot

Blomme i madeira
Serveres med brownie, krystalisseret chokolade, rørt is og marcipan

2 Retter 249.-
3 Retter 325.-
4 Retter 359.-

Forretter

Røget Laks
Serveres med syltede løg, rogn, rygeostmousse og grønt

Dampet Torsk
Serveres med en selleri/blomkålscreme, grøntsagschips, grøn olie og grønt

Carpaccio af røget okseinderlår
Serveres med spæde salater, basilikumspesto, parmesan og pinjer kerner

Røget and med trøffel
Skiver af røget andebryst serveres med trøffelcreme, nødder, urter og grønne blade

Confiteret Svinebryst
Serveres med en pink løgkompot

Sortfods skinke og ægte kaviar
Serveres med spæde salater og trøffelcreme

Som sagt kun forslag vi laver også gerne din livret

Hovedretter

Langtidsstegt Kalveculotte
Serveres med cremet selleripure, grillede skalotter og bagte selleri
Hertil ristet kartofler og rødvinssauce

Helstegt Oksemørbrad eller Entrecotesteg
Serveres med jordskokkepure, jordskokkechips, sprød serano og rodfrugter
hertil kalvegalce tilmsagt med rødvin og kartoffel bagt i lag

Tournedos Rossini
Tournedos af oksemørbrad med stegt foie gras og trøffel
Serveres på bund af crouton med kartofler og madeira sauce

Krydrestegt Farseret Unghanebryst
Serveres på bund af ratatouille m. dagens grønt og pynt
Samt smørristet kartofler og en spicy tomatsovs

Tournedos af Frilandsgris
Mørbrad af glad gris svøbt med serano skinke
Serveres m. svampe, løg på flere måder og fransk flødesovs

Duet af lam
Braiseret lammekølle og grillet lammekrone
Serveres med ærtetimbale, kartoffel bagt i lag, dagens grønt og skysauce

Braiseret Kalvespidsbryst
Serveres med, høbagte selleri, grillet løg, gøntsagspure og grøn olie
Hertil kartoffelfondant og kraftig kalveglace

Braiseret Svinekæber
Serveres på en blomkåls/sellericreme
Hertil rodfrugtchips, dagens grønt og skysauce.

Som sagt kun forslag vi laver også gerne din livret

Desserter

Bailey Islagkage
Serveres med saltet karamel, chokoladestøv, peanutkrokant, fløde og frugt

Blommer i Madeira
Chokoladebrownie med blommer marineret i madeira, ristede nødder og knuste marengs.

Hjemmelavet cremet mokkakage
Bestående af blød browniebund, lattecreme og chokolademousse
Serveres med frugt og is

Stor isbar med det hele
4 slags is, pandekager, vafler, guf, drys og chokoladesovs

Gateau Marcel
Serveres med frugt og blød is

Frugtsalat
Serveres i hjemmebagt nøddekurv med vaniljecreme

Osteplatter eller Ostebord
Lækre udvalgte oste med garniture

Som sagt kun forslag vi laver også gerne din livret

Natmad

Hotdogs
Serveres med det hele

Pølse og ostebord
Udvalg af pølser og oste
Serveres med brød, smør og garniture

Mini Pulled Pork Burgere
Serveres med slider boller, coleslaw, BBQ og bacon

Pizza buffet
Forskellige hjemmebagte sprøde pizzaer
Med det fyld du ønsker

”Frokostbord”
Lun leverpostej, lune deller og slagterpålæg
Med rugbrød, smør og surt

Suppe
Mange varianter, hvad kunne du tænke dig?

Som sagt kun forslag vi laver også gerne din livret