Julefrokost

Julefrokost

Hold dine julefrokost i smukke omgivelser hos os i Vejle. Vi tilbyder flotte lokaler, god hjemmelavet julemad. Vores centrale belligenhed i trekantsområdet gør det nemt at samle ansatte, familie og venner til årets julefrokost.

Design din egen julefrokost

Ønsker i at holde jeres egen julefrokost, hvor i selv bestemmer programmet, så hold den hos. Vores lokaler står klar til at ligge rammer om jeres julefrokost, med god lækker hjemmelavet julemad.

I kan være med til bestemme alt fra indretning af lokalerne, opdækning og pynt, hvad vi skal servere, samt hvilken snaps der skal på bordet og hvilket øl der skal være i hanerne.
Vi har stor erfaring med planlægning af julefrokost. Så vi står selvfølgelig klar med råd og vejledning sådan at vi kan sikre at årets julefrokost bliver årets fest.

Vi er ved at udarbejde nogle lækre julefrokostmenu forslag, men book allerede nu lokalerne, så I er sikre på, at der er plads til jer.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde er du altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak over en kop kaffe.