Vinkort

Vinkort

Her finder du vores spændende vinkort. Kortet vil løbende blive opdateret og udvidet i løbet af foråret. Søger du dog noget helt andet end du finder her, så kontakt os endelig, så finder vi det til dig.

Bobler

Champagne, Grande Reserve, Brut, Grand Cru, NV
Andre Roger, Aÿ, Champagne, Frankrig

Tør Grand Cru Champagne der uden tvivl måler sig med de største. Sarte små bobler og fløjlsblød smag. Kraftfuld duft i næsen, domineret af aromaer af frugter, moden abrikos og noter af sukkersæd mandel. Elegant og krydret mineraluld eftersmag.
75% Pinot Noir, 25% Chardonnay

499.- pr. flaske

Nu Allonge, Cava semi sec
Castell dOr, Catalonien, Spanien

Halvsød, strågul Cava. Næsen bærer præg af frisk og ren frugt.  I munden en vedvarende sød elegant smag. En yderst behagelig og balanceret cava med en skøn aroma i både næse og mund.
Xarel-lo, Macabeo og Parallada

225.- pr. flaske

Moscato 2015
Kangrilla Road Winery, McLaren Vale, Australien

I næsen liflige noter af blomster, rose og et strejf af modne eksotiske frugter. I munden en behagelig og frisk sødme. Noter af moden pære og abrikos, rosenvand og honning.
100 % Moscato

249.- pr. flaske

Rosevine

Duné, 2015
Château L’Ermitage, Languedoc – Roussillon, Frankrig

Halv tør rosé med en fin og sart lyserød farve. En sød næse med noter af fersken, grape og mandarin. Forfriskende, meget frugtrig og blød i munden. En super skøn rosé, perfekt at nyde i sommer solen.
90 % Grenache, 10 % Carignan

210.- pr. flaske

Prima Donna, Tavel
Doamaine Maby, Tavel – Côtes du Rhône, Frankrig

Denne fantastiske top rosé har en mørk orange farve. I næsen en intens duft af frugt – jordbær og kirsebær. I munden er vinen frisk med aromaer af røde frugter. En velbalanceret vin med en god fylde. Karakterfuld eftersmag som bliver hængende i meget lang tid. Der findes rosé og så findes der Tavel!

249.- pr. flaske

Hvidvine

Hvidvin

Classique Single Varietals, 2015
Marrenon, Sydlige Rhône, Frankrig

Flot gylden farve. Denne Chardonnay byder på en meget aromatisk næse med noter af eksotiske frugter. I munden mineralsk og med smag af citrus. Velafbalanceret, frisk såvel som fed.  En lækker og vedvarende eftersmag.
100 % Chardonnay

225.- pr. flaske

Riesling, Lieu-dit Herrenweg, 2015
Domaine Saint-Remy, Alsace, Frankrig

En elegant og tør Riesling. Vinen har en elegant bouquet, mineralsk og med noter af blomster. I munden harmonisk og frisk med en dominerende smag af hvid frugt. Lang og behagelig eftersmag.
100 % Riesling

259.- pr. flaske

Sancerre, 2014
Domaine Francois Millet, Sancerre Loire, Frankrig

Gylden farve med grønne hints. I næsen, intens og kompleks. Mineralsk med noter af blomme, fersken og banan. Frisk og venlig. En fyldig Sancerre med en meget aromatisk afslutning
100 % Sauvignon Blanc

349.- pr. flaske

Rødvine

Classique, 2015
Marrenon, Luberon – Sydlige Rhône, Frankrig

Dyb rubinrød farve. Næsen er intens og elegant, med solbær, brombær, hindbær og kirsebær. I munden, bliver den modne frugt mere balanceret. Fylde, rundhed og balance, som giver længde i munden. Krydrede noter i afslutningen.
60% Syrah, 40% Grenache

225.- pr. flaske

Chianti Colli Senesi, 2015
Poderi, Del Paradiso, San Grimignano Toscana, Italien

Silkeblød chianti med den helt rigtige mængde af krydderier og kompleksitet. Intens aroma af modne røde bær. Noter af tobak og kirsebær. Harmonisk og vedvarende i munden. En dejlig, rund og rig Chianti.
100 % Sangiovese –  Fadlagret i 12 måneder på egetrædsfade

245.- pr. flaske

Variations, 2014
Domaine Maby, Côtes du Rhône, Frankrig

Dyb rød farve. Den modne røde frugt dominerer i næsen. En meget velsmagende vin med aromatiske og kandiserede nuancer. I munden er der noter af solbær og brombær. Blød og rund med meget venlige tanniner.
50 % Grenache, 40 % Mourvédre, 10 % Carignan

245.- pr. flaske

Tardencuba Crianza, 2011
Tardencuba, Toro – Castilla y León, Spanien

Flot rødvin fra det anerkendte lille distrikt Toro. Intens kirsebærrød farve. Aromaer af moden frugt. I munden noter af kakao, peber og vanilje. ”kødfuld”, cremet og kraftig.
100 % Tinta de Toro –  Fadlagret i 12 måneder på egetrædsfade

279.- pr. flaske

Core Range Shiraz, 2013
Kangrilla Road Winery, McLaren Vale, Australien

En aromatisk vin med fine antydninger af blomster og søde røde bær. I ganen lækre noter af ribs, sorte kirsebær, jordbær og karamelliseret rødbede. Meget bløde og venlige tanniner
100 % Shiraz – Fadlagret 16 måneder på franske og amerikanske egetræsfade

299.- pf. Flaske

Devil’s Whiskers
Kangrilla Road Winery, McLaren Vale, Australien

I næsen aroma af mørke bær og lidt røgfyldte noter. Solbær, krydderi og antydninger af mørk chokolade. I ganen ”jammy” noter. Igen mørkebær, blomme og et strejf af jordbær Meget bløde og venlige tanniner. En lang og venlig afslutning med et svagt syre ”bid”.
100 % Shiraz – Fadlagret 18 måneder på franske egetræsfade

325.- pr. flaske

Châteauneuf-du-Pape. Reserve. Vieilles Vignes
Domaine Roger Perrin, Châteauneuf-du-Pape, Frankrig

Dyb granatrød farve. I næsen en intens duft af kirsebær og vanilje. Noter af tobak og kakao. I munden er vinen krydret med en dominerende smag af frugt og vanilje (egetræsfadet). Elegant og stor vin kun lavet i de bedste årgange.
70 % Grenache, 15 % Syrah, 10 % Mourvédre, 5 % Counoise. 70-100 år gamle vinstokke
Lagret 13 måneder på egetrædsfade

649.- pr. flaske

Barolo, Mondoca Bussia
Germano Angelo, Piemonte, Italien

Fantastisk Barolo fra en af de bedste marker i området. Imponerende mørk farve. Noter af blomme, røde og sorte kirsebær. Et strejf af menthol, balsamico og krydderi. Meget elegant, med en moderat fornemmelse af træ og vanilje.
100 % Nebbiolo, lagret 24 måneder på egetrædsfade

749.- pr. flaske

Dessertvine

Le Muscat, 2015
Château l’Ermitage, Sydlig Rhone, Frankrig

Meget elegant sød vin med en fremragende balance mellem sødme og frisk syrlighed. Aroma af moden fersken med antydninger af citron, honning og friske druer. Udsøgt, saftig med en god længde og frugtrig finish.
100 % Muscat petit grains

195.- pr. flaske (50 cl.)

Moscato 2015
Kangrilla Road Winery, McLaren Vale, Australien

I næsen liflige noter af blomster, rose og et strejf af modne eksotiske frugter. I munden en behagelig og frisk sødme. Noter af moden pære og abrikos, rosenvand og honning.
100 % Moscato

249.- pr. flaske